Tak tu je krátky pohľad na to, ako to vyzerá, keď sa to nestihne včas...
A toto je ešte riešiteľný prípad. Komu je veľa 23€ za novú batériu, nech si kúpi novú sirénu za cca 230€.

MaxMotion Diesel; 

Kde je ta bateria?Ares napísal:Už som to niekde písal, že táto batéria potrebuje občas (3-5 rokov) vymeniť.
Tak tu je krátky pohľad na to, ako to vyzerá, keď sa to nestihne včas...
A toto je ešte riešiteľný prípad. Komu je veľa 23€ za novú batériu, nech si kúpi novú sirénu za cca 230€.

MaxMotion Diesel; 

Nie nahodou 6V/140mAh NiMH taku mas na na fotoAres napísal:...Batéria má 6V/150mA NiMH...

Len si rypni. Nova je o 10mA silnejsiaDodike 850 napísal:Nie nahodou 6V/140mAh NiMH taku mas na na fotoAres napísal:...Batéria má 6V/150mA NiMH...
MaxMotion Diesel; 
Ares napísal:Len si rypni. Nova je o 10mA silnejsiaDodike 850 napísal:Nie nahodou 6V/140mAh NiMH taku mas na na fotoAres napísal:...Batéria má 6V/150mA NiMH...

MaxMotion Diesel; 
Ares napísal:Prvy krat pol dna
potom uz sa to da tak za hodinku, ak je naradie kompletne.
Samotnu sirenu uz potom rozobrat a vymenit je na 1-3 hodinky, podla toho, ci uz vytiekla, alebo este nie.

MaxMotion Diesel; 

Len aby to nebol December 2006Roman XC70 napísal:Ares napísal:Prvy krat pol dna
potom uz sa to da tak za hodinku, ak je naradie kompletne.
Samotnu sirenu uz potom rozobrat a vymenit je na 1-3 hodinky, podla toho, ci uz vytiekla, alebo este nie.
Tak som to rozobral a prisiel som nato ze je vyrobená v 06/12 tak som ju tam nechal vyzerala ako nová tak ju zrejme menili tesne pret tým ako som kupil auto
MaxMotion Diesel; 

MaxMotion Diesel; 

MaxMotion Diesel;