Tak po dajakej dlhej dobe som še dostal ku compu. Ta kukám, kukám, riešite tu banality.
Tak za mńa. Barz
veľmi dobry. zraz. Dobrá partia. Je z Vami pohoda a dobrá sranda. Šicke sce še nakazily(mastrb...) Ďakujem šiským organizatorom a učastnikom totej našej šaľenej grupy za barz šumny víkend. Dobrý výber miesta (Ta na Vychodze najšumnedše) a tota spanilka nemala chybu.
Pomahači opať nesklamali.
, ale nakonec šicko dobre dopadlo. V Dedinkach šicke čumeli jak dzivy.
No a toten tunel bul naľepši, to jak šiske trubeli.
Pre novačikof mam taku fajnu radu:
Nejde o to, aby všetko fungovako,ale aby sa zišli dobrý ľudia a bolo im pohromade dobre.
Opekačka: Nebolo nás málo. Iba Hlavný stan bol kuščik vekši. Bol dnuka i vonku. Kdo chcel sluchac poradnu muziku, ta bul v karčme. kdo chcel kľud, bul vonku. Vyhovelo sa každemu a i tak šme buli šicke pokope.
Toto barz fajne pivko od Maťa pili šicke, či buli dnuka, alebo vonku. A tote, co pili plechovky tzv. piva u chatkoch, ta.... Ta asi.....mas.....
Ja som opekal až v sobotu s Zorg-em ml. A asi fakt buli azbestove. Šack buli z Lídlu. Ta to dajaka divna várka.
Fakt bulo barz dobre. Akurát krátko, ale s tym nič nezrobim.
Novačikove: Nesťažujte si. Ja keď som bol na prvom zraze, tyš som kukal jak pi..s. Je to dobra partia.
. Šicke mame dajaku uchylku, ale v porozumeni je sila a ty spravny ľudia si porozumejú vždycky.
Musím ešte poďakovať Pekelnikovy a LUBOŠovi za účasť a budem rád, keď prídu na ďalší Slovenský Volvozraz ( Ktorý dúfam bude na západe Slovenska).
Muzika: Potešilo mňa koľko máme priaznivcov Metalu. Od niektorých som to nečakal.
Pivo: Delawar, barz fajne pivo. Maťo má vždy dobré pivo. Už sa teším na Silvester.
Brat Andy: Vďaka za šicko. Dobrý výber, výborný program.(Nabudúce pujdzem na zraz priamo z Roztok. A vyhrajem to.
Dodike: Potešil si ma z ETS 2
Ešči raz barz veľka vďaka šiskym dobrym ľudzom, co buli na zrazu. Bulo mi z Vami veľmi barz fajno. ˇ
Už sa tešíme na ďalší pohodový zraz.
BOSON a Lucinka