raulll napísal:Dnes som zazrel v NR pri tescu V70 II 2,5D v krásnej zelenej metalíze,eč 766 a v zadu nálepka volvoklubu,kto to?
to bol moj otec..isiel na nakupy a nálepku som mu založil ja

raulll napísal:Dnes som zazrel v NR pri tescu V70 II 2,5D v krásnej zelenej metalíze,eč 766 a v zadu nálepka volvoklubu,kto to?

velmi pekná,farba ako moja olive dark green.Lukino napísal:raulll napísal:Dnes som zazrel v NR pri tescu V70 II 2,5D v krásnej zelenej metalíze,eč 766 a v zadu nálepka volvoklubu,kto to?
to bol moj otec..isiel na nakupy a nálepku som mu založil ja

lucki napísal:tuknutie do auta svojim autom obvikle staci.

Nazdar Brančo, to som bol ja som šiel z Prešova domov a bol si jediny co ma odzdravilBrančo napísal:,,zdravím páni,,
,,včera sme boli jazdiť na bikoch ,,Kráľovú holu,, cestou domov na diaľničnom úseku Poprad Mengusovce ma dobehlo a chvíľku mi spravilo príjemnú spoločnosť prenádherné Volvo V70 červenej farby špz. NR 486 GL ,,jelikoš,, som nováčik a nepoznám zvyky,pýtam sa existuje nejaký špecifický pozdrav?
,,pre mňa to bolo prvé stretnutie s členom klubu a zároveň pri troche ,,nadsázky,, aj prvá ,,spanilá jazda,,![]()
,,vodiča toho krásneho Volva pozdravujem aspoň týmto písmenkovým spôsoboma prajem veľa km. bez nehody,,
Brančo

ci pištoľ... ši me odhaľilJofan napísal:nebola to 850 R ? zo svetlim vnutrom ? ta cervena bomba zo zrazu ?![]()

Lukino ked budes mat este cestu do PO tak daj echo a dame tReffen na benzin pmpeLukino napísal:Nazdar Brančo, to som bol ja som šiel z Prešova domov a bol si jediny co ma odzdravil![]()

Andy aj by som ti bol zavolal len som nemal na teba cislo ale najblizsie ked pojdem tak urcite dam vedet aspon cez SSst_Andy napísal:Lukino ked budes mat este cestu do PO tak daj echo a dame tReffen na benzin pmpeLukino napísal:Nazdar Brančo, to som bol ja som šiel z Prešova domov a bol si jediny co ma odzdravil![]()

]Rebro[ napísal:V nedelu (16.9) na R1 smerom do NR okolo 11-tej ma obehla V50 strieborna s TT znackou a potom zasmerovkovalZeby 5ulo?

Verim, ze zas brzo zopakujeme poklidne odpoledne u kavicky...Jofan napísal:Dik za prijemne posedenie chlapciscifi/pietro/wickey