V poslednej dobe ma nadchol Justin Cronin s jeho Priechodom. Zombikov nemusim, ale toto bole perfektne napisane. Pod stromcek som dostal aj volne pokracovanie Dvanastka, ale kvoli skole nie je na to cas. Naposledy som precital 1000 stranovy Limit od Frank Schatzing. Po dlhsej uvodnej nude sa dej tak rozbehol, ze miesto toho, aby ma kniha vecer uspala, mi nedovolila zhasnut
Vseobecne mam rad sci-fi, napinave pribehy a zacinam vyhladavat anglicke knihy, potrebujem sa zdokonalit kvoli praci.
Inak 2 tyzdne dozadu sme so zenou objavili jeden antikvariat s mrte knihami. Vysledkom je 25 starych kuskov doma, okrem inych Hlava XXII (konecne v zbierke), prvy diel Ramy od Clarka (druhy mam v EN z berlinskeho street predaja), Kral Lear, Komu zvonia do hrobu, Holisticka detektivna kancelaria..., Mafia 1 a 2 od SK autora, nejake zname klasicke slovenske rozpravky, dajaky Stephen King, Asimov, Ludvik Soucek, dalsia tvorba od Herberta, daco o vynalezoch Nicola Tesly napisane vraj osobne Nicolom a zopar kuskov o leteckej technike, ktora je, dovolim si tu napisat, mojou ovela vacsou vasnou nez zralocik odparkovany pod oknom