neuman zdenek napísal:Koukám že na Slovensku dochází humor, asi jste chlapci přehlédli smějícího smajlíka
...neprehledli, ale nebol to smajlik humoru, ale ironie...
...ta cedule ma s vynimkou Bakalarov, rotacny charakter, cize piva na vycapoch sa menia a v ponuke zvykne byt 7-10 piv z remeselnych slovenskych pivovarov.
chemicke chcanky sa varia v "pivo"varoch koncernu heineken, sab-miller a staropramen a zial uz aj svijany..
ak podla momentky na tabuli usudzujes, ze Matuska, Unetice, Bernard, Benesov, Pelhrimov varia tiez chemicke sracky, tak si jednoznacne pivny analfabet.
neuman zdenek napísal:potom tedy nevím nevím, o jaké paletě chuti je řeč.
...hmm Tvoj pivny autizmus je nekonecny, pil si niekedy nieco ine ako plzen kozel a svijany? hovori ti nieco: Ale, IPA, EPA, stout, bock, kolsch, altbier, ESB, mild, alebo dokonca gueze, lambic, atd. ? zrejme nic a to je ta paleta chuti, ktora sa da v RNP ochutnat...
neuman zdenek napísal:mě jen zarazila ta strašná cena, Unětice, mám je za barákem pivo ucházející ale tady za jiný peníze 10°28,- , 12°34,- , Tuplák 10°54,- Porter Pardubice, chodíme na něj na Žižkov do jejich pivnice, Granát (tmavý speciál)0,5l 26,00 ,- , Kvasnicové (nefiltrovaný 0,5l 29,00 ,- ,Porter (černé 0,4 l)33,00 ,-
..v cechach su zial pre nas ceny za pivo a nielen pivo nizsie, co riesis ? dovoz a velkosklady predrazene.. urob s tym nieco
neuman zdenek napísal:Jestli se ale někdo domnívá že se dnes někde jinde vaří pivo jinak než v Čechách, tak se hluboce mýlí, všude na světě se dnes vaří pivo stylem, rychle na svět a rychle znovu, to znamená, veškerý pivovarský průmysl dnes vaří s granulátů, koncentrátů a různých výtažků.
...hmm no a sme zial zas u blbecka
skus vytiahnut hlavu z piesku a chod sa pozret do PIVOVARU, ked uz nemas ani sajn co to je pivo a ako sa poctivo vari, mas ich v Prahe dost.
neuman zdenek napísal:Na mnoha místech jsem se setkal se strašným čepem a teplotou piva.
...to je zial pravda, ale to bude aj tym, ze aj na slovensku si zavisly od chemiciek, tak nabuduce zajdi do podnikov s poctivym pivom, tam zvykne byt aj poctiva starostlivost, takze negeneralizuj jak v prvom prispevku, lebo znevazujes pracu aj toho minima poctivych hostincov a hostinskych.