Rýchlo prezuj NitrančanLukino napísal:Zdravím Vás páni rád by som prišiel aj ja ale hlasia take nadherne pocasie a ja nemam ani prezute este... no uvidíme jak ten slepý povedal

Rýchlo prezuj NitrančanLukino napísal:Zdravím Vás páni rád by som prišiel aj ja ale hlasia take nadherne pocasie a ja nemam ani prezute este... no uvidíme jak ten slepý povedal
ja som mu to tiez vravel, dokonca som sa ponukol ze ak nema zimne gumy tak ho zoberiem alebo zapoziciam ROrtový napísal:Peťo napísal:Ospravedlňujem sa, ale z mnohých príčin nemôžem prísť. Pošlem Vám prostredníctvom Laca darček,Peťo,hoď všetko za hlavu a prijéchaj na zraz!
Hej ak za Rko pripojis vozik z kanistrom benzinu tak idemlakio napísal:ja som mu to tiez vravel, dokonca som sa ponukol ze ak nema zimne gumy tak ho zoberiem alebo zapoziciam ROrtový napísal:Peťo napísal:Ospravedlňujem sa, ale z mnohých príčin nemôžem prísť. Pošlem Vám prostredníctvom Laca darček,Peťo,hoď všetko za hlavu a prijéchaj na zraz!
![]()
ukecajte ho niekto
hosshi a co pocasie? nebude to tam skor krasokorculovanie ako spanilka? vcera som isiel po D1 z praglu a bol to zazitok
Jasné,žena a deti idú tiež.Však aj oni sú volvistisrotat napísal:No tak ja sa budem snazit prist, dufam, ze [b]Ortovy[/b] s tym CD na mna nezabudne, ale pozdrzim sa len po tu kolibu a po obede ficim.
Zial.
Prezute nemam, ani zatial neplanujem, ale snad to nejako zvladneme. Apropo, do dier navrhujem vhodne prezutie urcite, pretoze, tam teraz bez riadneho dezenu neradnoA tiez ciapky, rukavice, bundy, slivovicu a inu zimnu vybavu, ak teda plan do janosovych dier nepadne. A ehm, beriete aj decka? Hmm. A manzelky snad tiez? Napiste mi tu pls, ze NIE
nech to mam na papieri
gratulacia, my dorazime zajtra poobede.. skor to nejdest_Andy napísal:Hlasim prichod, Nitran Tu, DoDo na ceste.. fikcia sa stava realitou![]()
Cesty su suche (vlhke iba pod Tatrami kde semtam posnezi) a WiFi v penzione zapadonemecke