(predpokladam ze sa to tyka len novych modelov so SENSUS systemom.
akonahle dam iny jazyk ukazuje to spravne xc60
Ja riešim sporadicky podobný problém a toto je možno príčina aj v mojom XC. Cez víkend asi začnem hľadať príčinu čudných zvukov.duri191 napísal:takže jeden zo zdrojov búchania som odhalil, je to originál plastová vanička v kufri. Búcha o kotevné oká pre náklad.

ja mám síce MY2011 ale našťastie ešte s klasickým oddeleným rádio dislejom a oddelenou naviprimus1701 napísal:Aj Vam ukazuje na display (My Car) ze mate S60 namiesto XC60 ked mate navoleny jazyk cestina ?
(predpokladam ze sa to tyka len novych modelov so SENSUS systemom.
akonahle dam iny jazyk ukazuje to spravne xc60

táák, dnes som bol v servise v TT, previezi sme sa, borec vystúpil z auta, chytil kufor a skonštatoval, že ho treba doštelovať. O 15 min. mi auto vrátili a už je to OK.duri191 napísal:v tom kufri to búcha čoraz viac. Objednal som sa do servisu, výsledok dám vedieť.
No priznam sa ze ja som tiez musel na druhy den ako sme priviezly "Alfonza" dotiahnut rezervu v kufry bo to tam bolo upevnene lada bolo...duri191 napísal:táák, dnes som bol v servise v TT, previezi sme sa, borec vystúpil z auta, chytil kufor a skonštatoval, že ho treba doštelovať. O 15 min. mi auto vrátili a už je to OK.duri191 napísal:v tom kufri to búcha čoraz viac. Objednal som sa do servisu, výsledok dám vedieť.

Zdravim, ja len by som sa chcel este opytat ...po tejto navsteve v servise uz nepocut nic?? Cital som a pocul som ze to moze byt aj podvozkom four C ..kt. mam aj ja...ma ho tuna niekto??duri191 napísal:táák, dnes som bol v servise v TT, previezi sme sa, borec vystúpil z auta, chytil kufor a skonštatoval, že ho treba doštelovať. O 15 min. mi auto vrátili a už je to OK.duri191 napísal:v tom kufri to búcha čoraz viac. Objednal som sa do servisu, výsledok dám vedieť.

duri191 napísal:ja mam 3GS, OS 4.3.1 a pise to, ked ho pripojim do auta ze zariadenie nebude mozno pracovat spravne. No a ked niekto zavola tak to uz potom nehra