poloos
poloos
Dobrý deň, zháňam pravú prednú poloos na volvo s60 2.5t 4x4 manual rv. 2004. Mám problém ju zohnať kdekolvek v dieloch. Na poloosi je napísané p8689215. Tá moja má už vôlu na tripode a hrozne puká. Ďakujem za pomoc.
Re: poloos
Napísal som tam mail tak uvidíme. Skúsim sa ešte popýtať lebo v dieloch je s nimi problém ukazuje dve dĺžky a aj tie nedostupné. Tá moja už celkom slušne chrúme.
-
- Dátum registrácie: 03 Júl 2018, 19:24
- Vek:: 28
Zdravim,ten tripod na poloosy,môžeš to bližšie špecifikovať?
Ja mám problém že ľavá poloos čo ide do prevodovky (a),pri vytoceni volantu do prava mi tiež lupe niečo v kolese.Mechanik mi niečo spomínal o nejakej oske čo ide do tej prevodovky že má vôľu.A že sa neoplatí tu osku vymeniť jedine druhú aut.prevodovku
Ja mám problém že ľavá poloos čo ide do prevodovky (a),pri vytoceni volantu do prava mi tiež lupe niečo v kolese.Mechanik mi niečo spomínal o nejakej oske čo ide do tej prevodovky že má vôľu.A že sa neoplatí tu osku vymeniť jedine druhú aut.prevodovku
ked som zhanal ja tak som nasiel firmu lobro niekde pri trnave ak sa nemýlim a tý ti urobia poloos kardan alebo klb neviem ci to funguje ale skus zevraj su aj cenovo dostupný