lieskovec1 napísal:mam volvo 740 GLE motor 24D, a skôr to bolo myslene asi tak, inovácie: abs, esp, klimatizácia, elektricky šiber, zadne okna elektrické. a rozmišlal som aj o celej prístrojovej doske z inej novšej verzie. lenže neviem čí to ne je rakovina lebo chcem najprv kúpiť úplné novu hlavu do auta. a keď si to dám dohromady tak mi to vychádza že som fakt blázon.

ABS - no dajme tomu, ale to je naozaj lahsie a jednoduchsie kupit auto uz s tym. Ale pokial kupis lacno cely vrak...
ESP/TRACS zabudni, nic take na tieto auta neexistuje
klima - ak to nema pripravu, tak zasa to znamena rozobrat pol auta. Ak by si chcel mam kompletne teleso kurenia pre aicku klimu aj s RJ. Ale je mozne ze palubka z 940ky bude nutnost.
El siber - bez problemov, ale skoro cely interier musi von. Pri tom poulamujes vsetky uchyty a mozno aj stropnicu
Zadne okna - asi najmenej problemove, avsak ked nemas pripravu elektriky zasa to znamena dat cast interieru von, aj ked len malu oproti sibru.
Nevierm ako tebe, ale mne sa ta hranata pristrojovka paci viac ako ta skosena, mimoto do nej idu dat pridavne budiky, napr voltmeter, teplota oleja, tlak oleja, tlak turba - len 2 z nich samozrejme.
Pokial Ti tvoja krabica pride dizajnovo zastarala, kup si bud 760 facelift (skosena pristrojovka, novsi, oblejsi cumak) alebo rovno 940.